Átmenetileg ingyenes!

HOGYAN VEDD ÉSZRE A KREATÍV GONDOLATAIDAT?

Palya Bea jól bevált technikája


Bea konkrét, saját maga által is használt és továbbfejlesztett technikát ad át, amely könnyen beilleszthető a mindennapokba. Csak papír és toll szükséges hozzá, így mindenki számára könnyedén elérhetővé teszi a kreatív ötletek áramoltatásának módszertanát.

Ez a kreativitás-alaptechnika egy írás gyakorlat, amely által jobban hozzáférhetünk a saját gondolatainkhoz és ezáltal ötleteinkhez is:
szabad írásforma, amely lehet “bányamunka”, ahol kreativitás-anyagot gyűjtünk önmagunkból
szolgálhat csatornatisztításként is: feltárhatja negatív gondolatainkat, önkorlátozó hiedelmeinket, ez a folyamat pedig utat ad a mélyünkből feltörő önazonos kreativitásnak.
Kiknek ajánlott a technika?
Akik eldöntötték, hogy felszínre akarják hozni a bennük rejlő kreatív ötleteket és megvalósítják régóta dédelgetett álmaikat. Ezáltal pedig rálépnek az önazonosság, energikusság, szabadság útjára.
Mit kell tudni erről a kurzusról?
Online elérhető, interaktív digitális tananyag, amelyben Bea lépésről lépsére bemutatja az adott technikát és mesél az eddigi tapasztalatairól
Beiratkozást követően a tananyagokat bármikor eléred és korlátlanul visszanézheted.
A kurzusra most ideiglenesen díjmentesen tudsz beiratkozni. Add meg az elérhetőségedet és elküldjük neked a hozzáférést!
A férőhelyek száma korlátozott. Iratkozz fel most, hogy biztosítsd a helyed!*